Today: 18.Jun.2018
Видеа
Видеа (4)

22.Jul.2014 Written by

Дали некогаш сте биле ангажирани во волонтерски сервис? Волонтирањето за помош на другите може да биде прекрасен начин за давање и сакање на другите луѓе. Инсерт на оваа тема од анимираниот филмски хит “UP!”…

22.Jul.2014 Written by

Кратка презентација за придобивките од волонтирањето и позитивното влијание врз Вашето здравје, социјалниот живот и кариерата...

22.Jul.2014 Written by

Младите ги споделуваат нивните идеи за волонтирањето и како нивните акции имаат влијание. Променете го светот преку волонтирање и преку придонес во зедницата. Интересно... а може да биде и мотивација за да почнете со волонтирање :)

22.Jul.2014 Written by

Како е организиран и како функционира Локалниот волонтерски сервис на МКЦ-Битола? Интересни лични приказни на волонтерите и нивните супервизори од 7 градови низ Македонија кои беа дел од ЛВС Филмот е изработен со поддршка од National Endowment for Democracy во продукција на МКЦ-Битола.