Today: 18.Jun.2018
Зошто волонтирањето е важно?
22.Jul.2014
Rate this item
(0 votes)

Дали некогаш сте биле ангажирани во волонтерски сервис? Волонтирањето за помош на другите може да биде прекрасен начин за давање и сакање на другите луѓе. Инсерт на оваа тема од анимираниот филмски хит “UP!”…

Read 13227 times Last modified on Monday, 08 August 2016 14:23