Today: 18.Jun.2018
Младите и волонтирањето!
22.Jul.2014
Rate this item
(0 votes)

Младите ги споделуваат нивните идеи за волонтирањето и како нивните акции имаат влијание. Променете го светот преку волонтирање и преку придонес во зедницата. Интересно... а може да биде и мотивација за да почнете со волонтирање :)

Read 12684 times Last modified on Monday, 08 August 2016 14:23