Today: 18.Jun.2018
Краток филм за Локалниот волонтерски сервис на МКЦ-Битола
22.Jul.2014
Rate this item
(0 votes)

Како е организиран и како функционира Локалниот волонтерски сервис на МКЦ-Битола? Интересни лични приказни на волонтерите и нивните супервизори од 7 градови низ Македонија кои беа дел од ЛВС Филмот е изработен со поддршка од National Endowment for Democracy во продукција на МКЦ-Битола.

Read 13854 times Last modified on Monday, 08 August 2016 14:22

Media