Today: 18.Jun.2018
Волонтерски позиции во ИМКА Битола
29.Oct.2014
Rate this item
(0 votes)

Младинска Асоцијација ИМКА Битола нуди можности за волонтирање на следните позиции:

 

- Работа на блог / информатор (пишување/едитирање/превод)

- Вклучување во активности и настани од програмата Млади во Акција / ЕРАЗМУС+

- Мултимедија (графички дизајн, снимање на видеа/едитирање)

- Организирање на работилници; Работилници за волонтери на различни теми (мултимедија, лидерство, младинско учество во демократскиот живот)

- Македонски Модел на Обединетите Нации

- Поддршка при организирањето на ИМЛП камп („Младински лидерски камп“)

- Поддршка на други проекти во училиштата на тема Младинско учество

 

Повеќе информации на www.ymcabitola.org.mk

 

Read 2237 times Last modified on Monday, 01 December 2014 14:34