Today: 18.Jun.2018
Новости
Новости
Новости

19.Aug.2016
Во пресрет на 5-ти декември – Меѓународниот ден на волонтерите, во Битола беа доделени Националните…
19.Aug.2016
По повод Меѓународниот ден на волонтерите Цивика мобилитас го организираше првиот национален форум на тема…
19.Aug.2016
Во рамките на проектот на УСАИД за граѓанско општество имплементиран од ФООМ, во текот на…
18.Feb.2015
Во рамките на проектот „Граѓаните во акција - Локални волонтерски стратегии“, на МКЦ-Битола, Советот на…
29.Nov.2014
Младински културен центар – Битола (Волонтерски центар на Македонија) по повод 5-ти декември Меѓународниот ден…
30.Nov.2014
ПРОМОВИРАЊЕ НА АКТИВНО МЛАДИНСКО УЧЕСТВО НА ЛОКАЛНО НИВО ПРЕКУ ВОЛОНТИРАЊЕ Младински културен центар – Битола…
31.Oct.2014
Младински културен центар – Битола (Волонтерски центар на Македонија) по повод 5-ти декември Меѓународниот ден…
29.Oct.2014
Младинска Асоцијација ИМКА Битола нуди можности за волонтирање на следните позиции: - Работа на блог…
19.Oct.2014
Следејќи го успехот од Првиот саем за волонтеризам организиран од Амбасадата на САД во Македонија…