Today: 18.Jun.2018
МКЦ-Битола волонтерски кампови 2014
30.May.2014
Rate this item
(0 votes)

МКЦ-Битола повеќе од 10 години организира меѓународни волонтерски работни кампови. Досега учествувале над 200 волонтери од преку 40 земји од светот.

 

За сезоната 2014 ќе организираме 2 волонтерски кампови кои се отворени за учество на волонтери од странство.

 

„Битола отворен град 2014“ кој ќе се реализира од 22 јуни до 01 јули 2014 година во Битола.

Повеќе информации на следниот линк: 

http://workcamps.info/icamps/MK-CID/en/camp-details/camp-7686.html

 

„Слепче 2014“ кој ќе се реализира од 20 до 29 јуни 2014 година во с. Слепче општина Демир Хисар. 

Повеќе информации на следниот линк: 

http://workcamps.info/icamps/MK-CID/en/camp-details/camp-7687.html

Read 1311 times