Today: 18.Jun.2018
Волонтерски кампови 2014
30.May.2014
Rate this item
(0 votes)

Понудата за волонтерски работни кампови за сезоната 2014 можете да ја пребарувате на веб страната на Service Civil International на следниот линк: http://workcamps.info/icamps/

 

Младинскиот културен центар - Битола како Волонтерски центар на Македонија е овластена организација за администрирање на младинските краткорочни волонтерски размени од Македонија.

 

Одберете еден од камповите низ целиот свет, побарајте пријава и поминете едно незаборавно лето.

 

Повеќе информации на : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Read 1357 times