Today: 18.Jun.2018

Новости

Be the first to comment!
Во пресрет на 5-ти декември – Меѓународниот ден на волонтерите, во Битола беа доделени Националните волонтерски награди за 2015 година, во организација на Младинскиот културен центар - Битола како ...
Be the first to comment!
По повод Меѓународниот ден на волонтерите Цивика мобилитас го организираше првиот национален форум на тема „Граѓански ангажман и волонтирање“, на 4 1
Be the first to comment!
Во рамките на проектот на УСАИД за граѓанско општество имплементиран од ФООМ, во текот на 2015 година беа одржани 4 циклуси на обуки за волонтерство 1
Be the first to comment!
Во рамките на проектот „Граѓаните во акција -  Локални волонтерски стратегии“, на МКЦ-Битола, Советот на општина Битола на својата седница одржана на 1
Be the first to comment!
ПРОМОВИРАЊЕ НА АКТИВНО МЛАДИНСКО УЧЕСТВО НА ЛОКАЛНО НИВО ПРЕКУ ВОЛОНТИРАЊЕ Младински културен центар – Битола (Волонтерски центар на 1
Be the first to comment!
Младински културен центар – Битола (Волонтерски центар на Македонија) по повод 5-ти декември Меѓународниот ден на волонтерите, од 2006 година 1
Be the first to comment!
Младински културен центар – Битола (Волонтерски центар на Македонија) по повод 5-ти декември Меѓународниот ден на волонтерите, од 2006 година 1

Hide Main content block
Видеа
Како е организиран и како функционира Локалниот волонтерски сервис на МКЦ-Битола? Интересни лични приказни на волонтерите и нивните супервизори од 7 градови низ Македонија кои беа дел од ЛВС Филмот е изработен со поддршка од National Endowment for Democracy во продукција на МКЦ-Битола.
Младите ги споделуваат нивните идеи за волонтирањето и како нивните акции имаат влијание. Променете го светот преку волонтирање и преку придонес во зедницата. Интересно... а може да биде и мотивација за да почнете со волонтирање :)
Кратка презентација за придобивките од волонтирањето и позитивното влијание врз Вашето здравје, социјалниот живот и кариерата...
Дали некогаш сте биле ангажирани во волонтерски сервис? Волонтирањето за помош на другите може да биде прекрасен начин за давање и сакање на другите луѓе. Инсерт на оваа тема од анимираниот филмски хит “UP!”…
Update fastest new events, hot in our warehouse Videos See more